Radio for nørder: Kortsluttet på P1

Afsløret. Jeg forstår måske ikke det hele, og selvom jeg endnu kun drømmer om at være hackerman*, så kan jeg virkelig godt lide at lytte til programmet Kortsluttet på P1. Hvis du ligesom er mig til flowradio, så sendes det tirsdage kl. 10.03 – og ellers findes det selvfølgelig som podcast.

I programmet hiver værterne Mikkel Malmberg og Esben Hardenberg fat i spændende tech-emner og går nysgerrigt og eksperimenterende til værks, når de snakker om alt fra, hvordan du pimper din browser eller knækker koden til programmering og viser frem af egne kreationer inden for hvert emne. Det er ikke kun sjovt, det er i den grad lærerigt.

Føler du ikke for at lytte til programmet, så snyd i det mindste ikke dig selv for deres show notes, hvor du bliver guidet til sider på internettet, som du ikke vidste, du ville få brug for at besøge. Hos mig er det blevet en utrolig vanedannende overspringshandling, når jeg trænger til at koble af. Lidt i stil med det hedengangne stumbleupon.

Teknologien bag deres hjemmeside, kortsluttet.dk, notion.so kræver i sig selv en kæmpe thumbs up herfra. I hvert fald er jeg fan, og jeg ser frem til endnu flere afsnit fra deres hånd.

Derfor er der ingen tvivl om, at programmet hurtigt er blevet en favorit, som enten brager ud af højtaleren i stuen eller følger med i ørene på gåture. Og nu er anbefalingen givet videre.

Christian
Christian

Velkommen til. Jeg hedder Christian Bruun og læser it, kommunikation og organisation på Aarhus Universitet. Her på siden skriver jeg om kommunikation, teknologi og alt det derimellem, som trænger til at blive husket.

Articles: 3